que som?

L' escola neix d'una  necessitat prioritària basada en l'educació i la pràctica del ciclisme en edat escolar (entre els 6 i els 16 anys, aproximadament).

És una possibilitat real, saludable, lúdica i ecològica de conèixer el nostre entorn i naturalesa i aprendre a respectar-la.

Així doncs, l'esperit competitiu necessari en tota activitat esportiva no és l'únic que ens mou; trobem també imprescindible la formació humana dels nens, el coneixement dels valors i tècniques que dignifiquen el ciclisme, així com el paper dels nostres menuts esportistes de cara al seu futur com a ciutadans.

Suposa una gran oportunitat per adquirir un major protagonisme enfront d'altres esports de gran abast (futbol, bàsquet, tennis), permetent així fer front a les enormes dificultats i als limitats recursos que la manca de notorietat comporta.

És prioritari, doncs, ampliar, desenvolupar i organitzar adequadament l'ús i la proliferació d'escoles de ciclisme. Resulta evident que solament repercuteix en beneficis per als alumnes: no només com a foment i defensa de la pràctica d'esport en sí mateix i en un entorn físic beneficiós, sinó com a millora de la pròpia salut infantil ja que existeix una elevada taxa de nens amb sobrepès.

 Per més informació no dubtis en contactar amb nosaltres.

QUE FEM

  • Eduquem, formem i fomentem la participació en grup dels alumnes en l'esport i la vida sana.

  • Potenciem les habilitats i capacitats fisicomotrius dels nens.

  • Oferim una oferta lúdica i competitiva que aglutina la bicicleta de carretera i la bicicleta tot terreny (btt)

  • Educació esportiva i companyonia

  • Comprensió i assimilació de les diferents fases de creixement i desenvolupament corporal.

  • Potenciar les relacions humanes a través de la pràctica esportiva del ciclisme

  • Així doncs, l'esperit competitiu necessari en tota activitat esportiva no és l'únic que ens mou; trobem també imprescindible la formació humana dels nens, el coneixement dels valors i tècniques que dignifiquen el ciclisme, així com el paper dels nostres menuts esportistes de cara al seu futur com a persones 
Horari
Dimarts i Dijous de 18.00/19.00 Hores
Escola Homologada
Tècnics i directors esportius en formació continuada
On Realitzem l'activitat
a Dalt de la Avinguda Collserola hi tenim una plaça i un circuit per realitzar l'activitat de forma segura
Formació continuada
L'escola no s'acaba al 16 anys si no que motivem els nostres alumnes per seguir la practica del ciclisme en el nostre club o bé als equips de competició
Tecnificació
Sortides puntuals per la millora tècnica i tàctica
Projecció de futurs ciclistes
Formació continuada en les diferents etapes d'aprenentatge

Copa Catalunya

Copa Catalunya Infantil Btt 2019

 

Estem treballant per oferir un nou circuit