Què oferim ?

 

MASSATGE TERAPÈUTIC I ESPORTIU

 

 

 

MASSATGE TERAPÈUTIC I ESPORTIU

Fins que no el provis, no descobriràs els seus enormes avantatges. Hi ha diversos tipus de massatge esportiu segons els objectius que vulguis aconseguir:

MASSATGE DE DESCÀRREGA

Es tracta d’un massatge més lent i profund que es realitza amb l’objectiu de preparar la musculatura per a la competició, a més d’utilitzar-se també en certs períodes d’entrenament uns 2 o 3 dies abans de la competició. Després d’aquest, s’aconsella un rodatge suau molt lleuger o bé que sigui fàcil i regeneratiu, sigui en l’esport que sigui.

És molt recomanable realitzar aquest tipus de massatge periòdicament, per a prevenir lesions i tenir la musculatura sempre a punt per entrenar. En funció de la nostra musculatura i del nostre mesocícle d’entrenament en el que ens trobem, aquest massatge es recomana cada 2 o 3 setmanes, però mai més enllà!

MASSATGE POST-COMPETICIÓ

Es tracta d’un massatge de descàrrega però basat en l’activació muscular i la circulació de l’esportista, per així facilitar la recuperació de la musculatura el més aviat possible. Un bon massatge post-competició ajuda a regenerar les fibres danyades dels nostres músculs i a retirar els residus metabòlics que es produeixen d’una cursa o competició.

MASSATGE RELAXANT

És un tipus de massatge que es realitza amb l’objectiu de millorar el benestar de la persona, fent que augmenti la producció d’endorfines en el nostre cos.

És un massatge basat en la millora del dolor, en la reducció i eliminació de tensions musculars, en la millora de la circulació sanguínia i limfàtica, així també com en l’alleujament de l’estrès, l’ansietat i les tensions del dia a dia. A partir de passades suaus en comptes de moviments bruscos i forts com en altres tipus de massatges esportius, s’aconsegueix un estat mental de relaxació per a la persona. 

 

L’entrenament  esportiu és una part important per al nostre benestar físic i mental, però, i la recuperació? La recuperació també és necessari per al nostre complet benestar, ja que resulta imprescindible per a evitar possibles lesions i per a poder detectar problemes musculars i articulars abans que apareguin. Per això, a One To One Entrenadors Personals l’anomenem l’entrenament invisible, aquella part que sembla que té poca importància però que pot ser-ho tot per a la nostra salut i estat d’ànim.

En el nostre centre de One To One Entrenadors Personals, així com a través del nostre servei a domicili, posem a la teva disposició les eines útils per a satisfer-te i proporcionar-te uns instants de benestar per restituir l’elasticitat dels teus músculs.

Després d’una satisfactòria sessió de massatge esportiu, tu i els teus músculs ho agrairan. Contracta aquest servei sense dubtar-ho!

 

 Per més informació no dubtis en contactar amb nosaltres, és un servei molt personalitzat i volem adaptar-nos!