• Un somni fet realitat.

  • Voler és poder!

  • Vols Ser un d'Ells o Elles?

  • Tot un any de preparació, treball i esforç per assolir un gran repte.

  • Tú possa la il.lusió i nosaltres farem la resta.

  • 2016 Objectiu Fet FELICITATS !!

Aquest 2017, One To One Entrenadors tornarà a estar a la Marató de NYC 2017.

 

Vols complir el teu somni de realitzar la Marató de NYC 2017?

 

Aprofita les últimes places i pregunta'ns!

 

One To One pot fer possible el teu somni!!

 

 

  

 

 

 

 

img_187

 Edicció 2016

 

img_188

 

 

                                         Edicció2013

 

    img_129

 

 

 

 

 

 

 

               img_124

 

 

 

 

 

          

          

 

img_127

 

 

 

 

 

 

 

 img_125

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

              img_128

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

              img_132
 
       
     
 
 img_99 You Tube
 
 
 
 
 
 

Noticia als mitjans

 

 

 

Un grup de 5 intrèpids molinencs participaran el proper 3 de novembre en la prestigiosa marató de Nova York, una de les proves més especials del calendari de l’atletisme internacional. María Pan, Francisco Martos, Mercè Batet, Ferran Colomina i Emi Nache, membres del gimnàs One to One, viatjaran acompanyats dels seus entrenadors amb l’objectiu d’acabar la prova i aprofitar per fer turisme acompanyats del que ja s’ha convertit en un grup d’amics després de mesos d’entrenaments.

 

“Jo no havia corregut mai, en un principi anava d’acompanyant, però al final em vaig preguntar, per què jo no també?”, reconeix Ferran Colomina, en declaracions a Viu Molins de Rei. Nache, una atleta consolidada que ha participat en diverses maratons explica una experiència completament diferent: “Havia de fer la marató l’any passat però un cop ja estava allà la van cancel·lar per l’huracà Sandy“, comenta amb el gest de tenir encara una frustració evident per l’episodi. I és que, com diu un dels entrenadors, Josep Colomina, “no és la Marató de Nova York, es la marató per excel·lència”.

 

El mateix Colomina adverteix que entre aquest grup d’esportistes s’hi poden trobar casos totalment diferents. “Hi ha atletes sense experiència que els hem preparat per acabar la marató ni que sigui caminant”, declara. En canvi, “altres ja tenen una experiència prèvia i crec que poden fer un bon paper dintre les seves marques”. Per tant, l’experiència és oberta a tot tipus de persona sempre que, evidentment, facin una feina d’entrenament prèvia.

 

Els molinencs creuaran l’Atlàntic el 31 d’octubre i gaudiran de l’espectacular ciutat fins al dia de la prova. “Ha estat dur, entrenament per la platja, per la muntanya, pel riu, moltes sèries…”, remarca Francisco Martos. De fet, One to One porta preparant la prova des del passat mes de març, poc després de sorgir la idea d’aquesta aventura. “El meu objectiu és acabar, em dóna igual el temps que faci”, diu María Pan. El temps límit de la prova és de 7 hores, un marge molt elevat en comparació amb altres maratons del planeta. I és que la aquesta marató té un caire popular evident i, al cap i a la fi, és una gran festa de l’esport. D’altres, com Mercè Batet, s’exigeixen una mica més. “El primer objectiu és acabar però m’agradaria fer-la en no més de 4 hores i mitja”, relata la professora. El viatge ha estat planificat al 100% per One to One, que ha estat capaç de trobar vols directes a un preu competitiu i fer una previsió de les jornades que combinin tres grans passions: esport, turisme i amistat.
img_130

 

 

Noticia als mitjans

 

Els cincs molinencs que van viatjar a la marató de Nova York aconsegueixen finalitzar la prova. Els responsables de l’entitat que va organitzar el viatge, One to One, consideren que l’experiència ha estat “un èxit”. “L’esperit de grup” ha estat la clau d’aquests resultats. 

 


Tots els molinencs van acabar la Marató // One to One

 

Cinc molinencs i el seu entrenador van participar en la passada edició de la marató de Nova York. L’objectiu era acabar-la i ho han aconseguit. Tots cinc, en diferents temps, van finalitzar la prova, tot i que era la primera cursa d’aquestes característiques per alguns d’ells. La valoració és “molt positiva” segons explica el responsable de One to One, entitat que va organitzar el projecte, Josep Colomina, en declaracions a Viu Molins de Rei.

 

El seu germà, Ferran Colomina, va ser un dels partíceps d’aquest èxit. Era la primera vegada que feia una marató i defineix la sensació de poder acabar-la com a “molt gratificant”. “La gent ho explica sempre, però és complicat d’explicar com és de gratificant”, remarca sense trobar la paraula concreta per definir un moment tant feliç. Amb una mica més d’experiència arribava Mercè Batet qui afirma que “tornaria a repetir”. ”Tot va ser positiu, el viatge, l’esforç fet, la gent…”, afegeix el seu company. Així doncs, tothom va quedar content de l’aventura. María Pan, Emi Nache i Francisco Martos també van creuar la línia d’arribada.

 

“Tot i ser un esport individual, em quedo amb l’harmonia del grup”, sentència l’entrenador. Colomina reconeix que sense “l’esperit de grup” potser algú no hagués acabat. El seu germà Ferran no li porta la contrària: “ets sent recolzat en tot moment, tant dins com fora de la cursa”, assumeix. De fet, van estar entrenant durant gairebé un any per tal de preparar la prova. Per motius de seguretat, cap participant podia esperar a un altre un cop acabada la cursa i per això els dos participants defineixen l’arribada com un moment “fred”. No poder compartir l’exit amb el company va ser una decepció. El que sí van fer plegats va ser turisme. “És gran, potser no és tant endreçada com les ciutats europees, però té molt encant”, així defineix Batet Nova York.

 

Si han d'escollir una foto, els One's trien una de tot el grup // One to One

 

Si han d’escollir una foto, els One’s trien una de tot el grup // One to One

 

 

La marató de Nova York té una clara vessant popular i, de fet, deixen més marge del que és habitual per poder acabar la prova. ”Em va sorprendre l’ambient que hi havia al carrer”, narra Batet qui descriu que hi havia “música, gent xocant la mà i crits d’ànim” en tot el recorregut. El públic estava tant a sobre dels participants que en Ferran reconeix que, quan portes 4 hores caminant, “asfixia una mica”. Sigui com sigui, recordaran per sempre una experiència que va aconseguir unir esport, turisme i amistat.

  

     

 

 

 Felicitats Equip !!!!

Tot un Plaer estar amb vosaltres

Fins la Propera

 

Josep

Coordinador NY 2013

One To One