img_3 

 

QUÈ ÉS L'ESCOLA INFANTIL?


 

  • És un conjunt de nens damunt d'una bici pedalejant en equip amb un ritme constant? Sí, però no és solament això! L'escola infantil de ciclisme és molt més!

 

 

  • És una necessitat prioritària basada en l'educació i la pràctica del ciclisme en edat escolar (entre els 6 i els 16 anys, aproximadament).

 

 

  • És una possibilitat real, saludable, lúdica i ecològica de conèixer el nostre entorn i naturalesa i aprendre a respectar-la.

 

 

  • Així doncs, l'esperit competitiu necessari en tota activitat esportiva no és l'únic que ens mou; trobem també imprescindible la formació humana dels nens, el coneixement dels valors i tècniques que dignifiquen el ciclisme, així com el paper dels nostres menuts esportistes de cara al seu futur com a ciutadans.

 

 

  • Suposa una gran oportunitat per adquirir un major protagonisme enfront d'altres esports de gran abast (futbol, bàsquet, tennis), permetent així fer front a les enormes dificultats i als limitats recursos que la manca de notorietat comporta.

 

 

 

  • És prioritari, doncs, ampliar, desenvolupar i organitzar adequadament l'ús i la proliferació d'escoles de ciclisme. Resulta evident que solament repercuteix en beneficis per als alumnes: no només com a foment i defensa de la pràctica d'esport en sí mateix i en un entorn físic beneficiós, sinó com a millora de la pròpia salut infantil ja que existeix una elevada taxa de nens amb sobrepès.

 

 
                      img_54