• Estem sempre al teu costat

  • En qualsevol situació busquem el teu benestar

  • La nostra raó de ser és millorar la teva salut

 

ENTRENAMENT PERSONAL

 

Benvingut/a a la millor opció d'entrenament personal que podies trobar. Està pensada per a obtenir una millor qualitat de vida i uns hàbits esportius i alimentaris òptims. Estem amb tu i treballem per a tu compartint sempre junts els teus objectius. T'oferim:

 

  • Professionalitat:

 

Des de One To One Entrenadors Personals volem compartir tota la nostra àmplia experiència com a diplomats i tècnics qualificats en el terreny de l'entrenament personal, així com el nostre mètode de treball, ambiciós, professional i individualitzat. Perquè el teu benestar físic i la teva salut són algunes de les nostres màximes aspiracions. 

 

  • Salut:

 

T'interessa augmentar la teva massa muscular, tonificar, perdre pes…, en definitiva, millorar la teva condició física general? Per descomptat.

 

  • Familiaritat:

 

Però, a més, prefereixes sentir-te ben acompanyat, perfectament assessorat, rebre un tracte personal i proper, i alhora gaudir i motivar-te realitzant exercici físic? En totes aquestes consecucions ens trobaràs al teu costat, amb un programa i una planificació construïts a la teva mida.

 

  • Comunicació fluida:

 

 Perquè creiem profundament en un intens diàleg one to one, en un productiu feedback entre tu i nosaltres; en el teu benestar físic i en la teva salut emocional. Per això, considerem vital una primera entrevista personal per a conèixer exactament el que més et convé. 

 

  • Exercici a mida:

 

A través de les diferents modalitats de planificació en funció dels teus objectius personals, pots escollir:

 

-Exprés

 

-Bàsic

 

-Mitjà

 

-Avançat

 

-Duo / Grup

 

-Domicili o Empreses

 

-Esport Específic

 

Oferim un ampli ventall de possibilitats reals per aconseguir que et sentis tan bé amb tu mateix com sigui possible.

 

Si pensaves que amb el que fins ara t’havíem ofert, i tenint a la teva disposició tots els nostres nombrosos serveis ens donàvem per satisfets, t'equivocaves. El nostre compromís amb tu té a veure també amb la potenciació des d'aquesta pàgina web de qualsevol vincle que ens serveixi per a conèixer millor les teves inquietuds i dubtes. Estarem encantats de saber de tu constantment a través de la nostra secció Contacta'ns, del nostre Bloc i mitjançant les xarxes socials Facebook i Twitter.

 

No oblidis que estem amb tu i treballem per a tu!

 

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

img_18


Fitxers